ULTIMO na italijanskom jeziku znači posljednji, u posljednjem mjesecu, a ako se pitate kakve to veze ima sa onim čime se bavimo, odgovor je jednostavan - naša kompanija nastala je u decembru mjesecu 1999. godine. Već 17 godina sa svojim sjedištem u Banjoj Luci uspješno poslujemo u oblasti prodaje guma, vulkanizerskih i servisnih usluga, a tokom vremena se poslovanje proširilo i na industrijski sektor.

Danas ULTIMO predstavlja jednog od najvećih distributera teretnih guma i punih guma za viljuškare, kao i industrijskih ulja i maziva. Svojim kvalitetnim radom stekao je veliki broj stalnih klijenata, a ta brojka se iz godine u godinu povećava.

Sa ciljem da se udovolji potrebama što šireg kruga kupaca, nerijetka su uvođenja novih usluga, nabavljanja novog asortimana te osavremenjavanja opreme za rad i edukacije zaposlenih.

Godinama prikupljana znanja, iskustva i saradnje sa korisnicima i proizvođačima pomogla su nam da svojim klijentima ponudimo inovativna rješenja, kvalitetnu uslugu i raznoliku ponudu. Sve sa ciljem da korisničko iskustvo bude na zadovoljavajućem nivou.

Naša duga tradicija nalaže visok nivo znanja i stručnosti, šta posljedično znači kvalitetnu i sigurnu tehničku podršku koju pružamo svim našim klijentima, zajedno sa dostavom proizvoda bilo gdje u BiH.

Kako bismo izgradili dugotrajne i kvalitetne odnose, odnose povjerenja i zadovoljstva, redovno omogućavamo pogodnosti i popuste za naše stalne klijente i one koji to žele do postanu.

Želite da znate za sve naše akcije i novitete u ponudi? Ostavite nam e-mail adresu, obavijestićemo vas!